Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čirokéz

17. 9. 2012 9:02
Prohibice

Dle mého názoru zákaz prodeje alkoholu nic neřeší. Ve skladech teď leží obrovské množství alkoholu. Co s nim bude? Budou inspektoři testovat láhev po láhvi? Nebo bude nařízeno všechen ten alkohol zlikvidovat? Nebo až skončí prohibice, tak se opětovně pustí do oběhu?

Proč až teď policie předvádí divadýlko se zatýkaním? Proč se tvrdě nevyšetřovalo už dávno? Navíc výpadek v daních nebude zanedbatelný. A tento výpadek si odskáčeme všichni. :-/

0 0
možnosti

velký jarda

17. 9. 2012 7:28
Jako hlavní důvod

vidím přemrštěné danové zatížení alkoholických nápojů. To je příčina a důsledkem je pak velice rentabilní černá výroba. MF jako průkopník slepých cestiček by si měl uvědomit, že tudy cesta nevede. To obrovské danové zatížení je už za hranicí únosnosti a jen náš Kalousek to chce řešit zvyšováním DPH.

0 0
možnosti

kuča

17. 9. 2012 7:17
Můj názor je..........

:-)......že je to spíš nevšímavost Kalouska, špatných zákonů, (viz minulé topné oleje)a armády úředníků a právníků kteří na MF sedí a dlouhou chvílí se kopou patami do pr.ele !!! R^

0 0
možnosti

troublemaker cz

16. 9. 2012 23:21
A já jsem si už

myslel, že ve Straně svobodných občanů nejsou normálně uvažující lidí:-P. Několik Vašich mladších spolustraníků se tu projevuje dost exoticky, vezměte si je prosím pod patronát;-). Karma.

1 0
možnosti

Politicky nekorektní názor

16. 9. 2012 23:01
Ministr dopravy je tedy odpovědný za mrtvé na silnicích ...

aspoň podle výše uvedené logiky ...

1 0
možnosti

budu_bojovat_nez_me_smazou

17. 9. 2012 0:58
Re: Ministr dopravy je tedy odpovědný za mrtvé na silnicích ...

pokud vám jde o logiku, nejde o odpovědnost za mrtvé, ale za to, že se nekonají bezpečnostní opatření. Když už jste u té dopravy, ministr dopravy není odpovědný za smrt, když někdo nedodrží předpisy a jede třeba pod vlivem alkoholu, ale byl by odpovědný za tento stav, kdyby nebyl vydán zákon o zákazu jízdy pod vlivem návykové látky.

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik