Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P11e79t92r 35L50u61k91e46š

3. 11. 2013 23:10

Teď "dře" vláda a poslanec to nemůže nějak zvlášť ovlivňovat. Stojí tak trochu stranou a tuším, že se zrovna snaží uplácat nějakou koalici, takže mě připadá otázka televizních moderátorů zbytečná. Důležitější je, jak se  poslanec postaví k materiálům, které mu od vlády přistanou na stole. Kvalitu jeho práce můžete hodnotit podle toho, jak je prostuduje, připomínkuje, jaké pozměňovací návrhy předloží a jak hlasuje. Já si troufnu udělat první úsudek někdy (tuším) 3. prosince. Až bude parlament jednat.

2 0
možnosti
JS

hmm. Prioritní je postavit parlament a vládu. To, co stávající vláda projednala, musí pak jít přes parlament a přijde jim to do rukou. I tak s tím jde udělat kulový, protože to je injekce p přežití, než si nějací kokůtci kromě dvacetiletého žvanění uvědomí, že by se s tím zdravotnictvím mělo něco dělat od podlahy komplexně.

Mimochodem, redaktoři, kteří je vyslýchají, mají podstatně víc informací a měli, větší průšvihy na zavedené politiky nikdy nevytáhli, to se hošci báli, machrují akorát na nováčky... proč asi, zamyslete se

2 0
možnosti
VH

O tom,  c o   bylo projednáno vím.  Že to bylo projednáno zrovna 30.10. vědět nepotřebuji. Stejně tak to   k d y   nepotřebují znát ani poslanci.

1 0
možnosti
Foto

Otázky televizních modrátorů zněly "Co projednávala vláda na svém posledním zasedání, resp. na svém zasedání ve středu?" Přesné datum jsem uvedl ve svém článku já, aby bylo zřejmé, že se jedná o velice čerstvou záležitost. Že poslanci nemusí přesně vědět kdy vláda zasedala, je pravda. Ale oni evidentně nevěděli, že vláda vůbec zasedala, o projednávané agendě nemluvě.

1 0
možnosti
JM

Babiš(c)ovo recept: Návrh kupní smlouvy (volení program), úpravy kupní smlouvy (úpravy programu podle průzkumů), zaplacení vlivných "osobností" (stropnický a spol.), po snížení ceny a konkurenceschopnosti firmy (státu) odstoupení od smlouvy.

Jsem zvědav, kde jsem se spletl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik