Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ Více takových komentářů. Zdejší noviny jsou k ničemu. Demokracie není o tom, že nutně musím být na něčí straně. Chci být informován, to je vše. Zdejší atmosféra, která diktuje, co je správné a za koho se postavit, mi připomíná všechno možné, jen ne demokratickou diskuzi.

5 0
možnosti
Foto

Pro zájemce o podrobnosti (RIA a Lenta, Gazeta UA včetně fotografií).

Na náměstí Svobody plné proruských demonstrantů přijel velkou rychlostí minibus s kijevskou značkou. Jeho posádka naházela mezi demonstranty hlukové granáty, láhve s benzínem a zastřílela si do dláždění (způsobila zranění více než deseti osobám). Poté se skryla před davem ve zmíněné budově. Milice odmítla zasáhnout, tak se revolucionáři sami pokusili budovu dobýt. Byli rozprášeni střelbou a 3 z nich byli zajati (jeden aktivní důstojník mlice zraněn). Milice opět odmítla zasáhnout, aby nebyly další oběti. Ráno vyjednavač přiměl členy PS složit zbraně, propustit rukojmí a nechat se zajmout.

10 0
možnosti
ZK

Z79d39e41n70a 34K60o10č72í

16. 3. 2014 20:14

opravdu velká síla !!

2 0
možnosti
MD

nemůžete věřit všemu co se píše,lžou a upravujou si obě strany,jeďte tam a pak to glosujte

2 0
možnosti
Foto

Vždyť právě o tom jsem psal. Nedá se věřit ani jedné straně. Já jsem nic neglosoval. Přeložil jsem oficiální zprávu MV Ukrajiny.

4 0
možnosti
IH

A proč se ti členové Pravého sektoru museli zabarikádovat před jinak mírumilovným ruským lidem? Nešlo jim tak náhodou o život?

2 2
možnosti
MB

možná, že jim o život šlo, když provokovali obsazením nějaké budovy v prorusky naladěné oblasti, ale nějak jsem z toho článku nepostřehl, čím byli ohrožováni, ale zřejmě byli na střet připraveni

4 0
možnosti
PZ

Jako obvykle mě zaujalo na té zprávě něco jiného: městská část se jmenuje "Dzerzinski". Velmi milé, stejně jako ty Leninovy sochy bráněné ruskou pátou kolonou, kterou naši rusofilové vynášejí div ne do nebes :)

3 0
možnosti
Foto

Nad počtem Leninových soch jsem opravdu užasl a Felix Edmundovič Dzeržinskij, zakladatel Čeky, mě také nijak neuchvacuje.

3 0
možnosti
JF

Že jsem tak smělej, v čem se to odlišuje od oficiálních informací? Mě to teda příjde stejný?

7 0
možnosti
Foto

Viděl jste někde zprávu, že Pravý sektor má zbraně a střílí jimi po lidech?

3 0
možnosti
Foto

Způsob podávání informací o Ukrajině znám ze socialismu. Jednostranný výklad a pozměňování faktů.

6 1
možnosti
MH

Děkuji za Vaši práci pro objektivní informovanost. Je tragédie, že občané musí vlastní iniciativou nahrazovat veřejnoprávní prostředky. Kde jsou ty doby, kdy jsme nadávali na Rudé Právo. Dnes by předplyšové Rudé Právo bylo ve srovnání se současnou českou mediální žumpou, nejobjektivnějším informačním mediem...

To jsme to dopracovali...

8 4
možnosti
Foto

S Rudým právem to asi takové nebude. Z toho se daly číst jen sportovní zprávy, černá kronika a křížovka. Spíš se dala vytušit skutečnost z toho, co tam napsáno nebylo. Fakt je ten, že se dnešní noviny, TV a rozlas ze všech sil Rudému právu snaží přiblížit. Nicméně Vám děkuji za uznání.

4 0
možnosti
JJ

Ten začátek o pojištění odpovědnosti sem nepatří, to jsem komusi vysvětloval něco o povinném ručení. :-)

0 0
možnosti
JJ

Nicméně

Pojištění odpovědnosti podle tohoto zákona zanikáNejsem nikterak příznivcem pravého sektoru, ale ani tím, co zde uvádíte podstata toho, co se té noci v Charkově stalo, není zpochybněna:

Členové Pravého sektoru se zabarikádovali v domě, kde má Pravý sektor sídlo a házeli odtud Molotovovy koktejly a stříleli na dav prorusky orientovaných občanů, který - když tak mne opravte - na ně tedy útočil.

Kdo byl v této potyčce útočníkem a kdo obráncem je snad - bez ohledu na politické konsekvence - jasné, ne?

4 0
možnosti
Foto

Možná, že máte pravdu, možná ne. Mně spíš jde o to, že majdanovci jsou nám líčeni, obrazně řečeno, bíle a antimajdanovci černě. A pravda taková není. Já jsem viděl na youtube amaterské záběry, kde před vchodem toho domu stál ukrajinský milicionář a podle všeho se antimajdanovci vůbec nedostali do vchodu. Tomu nakonec odpovídá i to, že lidé zasažení střelbou stáli na chodníku.

3 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik