Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

„nebetyčný cynismus, ruské pokrytectví“ - ano, tady chybí jeden výraz, který by dal těmto výrokům smysl a identitu, a tím je kdysi tak rozšířené slůvko v Evropě - "podlidé"...

0 0
možnosti

K72a75r58e23l 89D29r56d43a

14. 8. 2014 6:05

Škoda slov pro rusofila... Že Vás to nekritické omíláni putinovské propagandy baví. Včera v ČT dáma z KGB, také se několikrát přeřekla ohledně zachraňovaného "národa". Co si tu "správnou" argumentaci v Moskvě a na Krymu nejprve doladit? :-P

  Sledují vyvražďování křesťanů, Jezídů a dalších menšin v Iráku. Jsou to otřesné zločiny proti lidskosti. Vatikán žádá pomoc. Svět začíná jednat. Jen rusofil to neopomene bagatelizovat. Také noty z Moskvy, co? Špinavost. Rv

4 2
možnosti
Foto

Nadávat jinak smýšlejícím lidem umíte pěkně. Všimněte si, že já nikomu nenadávám, ani z něj nedělám agenta Washingtonu či Bruselu. Co se týká humanitární pomoci lidem na východní Ukrajině a lidem v muslimských zemích, tak tady zastávám názor, že je bližší košile než kabát. Zločiny proti lidskosti by si měli muslimové vyřešit mezi sebou, pokud vyvražďování a zotročování lidí vůbec za zločin považují. Země NATO by se do toho neměly plést. V rámci páchání celosvětového dobra toriž způsobily poslední dobou v mnoha muslimských státech jejich naprostý rozvrat a doplatilo na to nejvíce civilní obyvatelstvo.

1 3
možnosti

schvalne to prekrucujete, Rusove nebyli ani pronasledovani natoz zabijeni, kdyz se objevili separatiste. V Ceskoslovensku sudetstin Nemci nebyli pronasledovani ani zabijeni a objevili se henleinovci. Ceskoslovenska armada MUSELA zareagovat, a ukrajinsky president MUSI  zareagovat.

Ale propaganda je propaganda ze?

7 1
možnosti

P13e30t92r 28K51u85č65e78r23a

13. 8. 2014 23:08

Jak vite, ze tam umiraji jenom rusove?

4 2
možnosti

...... nejsem příznivcem analogií a hledání příměrů v historii se snahou objektivně vysvětlit příčiny a průběh ukrajinské krize. Ta situace k tomu společensky dozrála a nyní ponechám stranou jakou iniciativu v tomto směru projevilo US, EU, RUS, Mezinárodní orgnizace, institucem atd.atd. Fakterm zůstává, že se dnes v rámci "protiteroristického tažení" ukrajinských ozbrojených složek vraždí civilisti, to je bez debat, tak jako je bez debat, že je v oblasti na pohybu 3/4 milionu uprchlíků.  Současná politika Kyjeva s podporou Západu má zelenou, tak proč se jednou pro vždy nezbavit těchto "podlidí, ksindlu, Moskalů" ,- tzn. Ukrajinců rusky hovořících ?!?  Problémy, které Ukrajinu čekají v oblasti hospodářské, ekonomické, energetické i vojenské by nevyřešené a neřešené národnostní otázky brzdily a byly by věčným svárem mezi východem a západem země. 

...... vyhnat civilisty z oblasti a vraždit civilisty, aby ostatní šílení strachem uprchli je v rámci trvajících bojových operací ideální řešení, jak "vyčistit" prostor ....bohužel !

6 4
možnosti

K35a35r14e14l 85B24o96k

13. 8. 2014 22:36

Měl byste vysvětlit zdroj z kterého čerpáte informace, že jsou cíleně vražděni civilisté. Pravda je,že při bojích někteří civilisté zahynou. Těch je všem soudným lidem líto. Ale jinak je Váš příspěvek snůškou nesmyslů.

4 2
možnosti

A62d36a57m 60S32t10a98v68a

13. 8. 2014 22:15

" Odporný postoj novinářů ...": Nejodporněji se vyslovují ti čeští pravdoláskoví!

5 1
možnosti
Foto

Pro pány Boka, Kindla, Hynka, Hamáčka a další mé kritiky. Ve svém článku jsem uvedl tato fakta: Na východě Ukrajiny je zabíjeno mnoho civilistů. Nejenže jim politici EU a USA nepošlou humanitarní pomoc, ale ani se jich nezastanou či neprotestují u ukrajinské vlády proti ostřelování měst z těžkých zbraní. Rusové těm lidem humanitární pomoc posílají. Je z uvedených fakt některé nepravdivé?

7 3
možnosti
Foto

Pro pana Heincla, podle mezinárodních pravidel a OSN humanitární pomoc se poskytuje na žádost té země, která o humanitární pomoc požádá a která i zároveń sdělí o jakou humanitární pomoc žádá. Ukrajina zatím o žádnou humanitární pomoc nepožádala. Humanitární pomoc se děje se to zásadně prostřednictvím Červeného kříže. Tak tomu bylo vždy na celém světě. K tomu se vyjádřila  ředitelka našeho Červeného kříže v českém tisku včera a řekla, že neexistuje, aby někdo naložil auto, letadlo a poslal jej do nějaké země jako humanitární pomoc, aniž by to projednal s Červeným křížem a zemí, kam pomoc směřuje.  Rusko tam pomoc posílá humanitární pomoc prostřednictvím armády a když už ji tam posílá, tak ne přes instituci, která je v Rusku a která je oprávněná organizovat poskytování humanitární pomoci. Celý demokratický svět protestuje proti tomu, že Rusko zbraněmi podporuje separatisty a posílá tam žoldáky.  Je to už jasné ?

6 6
možnosti

Kdo a co je současná EU? Svoboda, rovné příležitosti, zkušenosti předků a pud sebezáchovy se již vytratily. Zůstává hra na demokracii, která již demokracií není, začíná být diktatůrou lůzy. Já bych Ukrajince k Židům 30 a 40 let nepřirovnával. Jedná se, zatím, jen o bojkot lidí, kteří pomoc potřebují, jelikož jsou na straně vytvořeného nepřítele sloužícího k odklonění zájmu obyvatel od vnitřních problémů EU.

4 1
možnosti

Co Rusové v Charkově, jak vysvětlíte proč tam nikdo neumírá.Asi to bude tím, že tam nemají žádné ruské teroristické skupiny....

6 1
možnosti
Foto

Jestlipak už bylo vyšetřeno zabití dvou ruskojazyčných demonstrantů v Charkově v noci z 14. na 15. 3. 2014? Těžko. Pravý sektor nepodléhá zákonům. Viz http://heincl.blog.idnes.cz/c/401259/Zprava-Ministerstva-vnitra-Ukrajiny-o-udalostech-v-Charkove.html

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS