Diskuse

PEGIDA

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Uff, pane Heincle... tak ty zdejší komentáře mě dostaly do kolen.. Vždyť o PEGIDĚ informace jsou, jenže je třeba je hledat.... já už dlouho čtu DWN, takže to sleduju od počátku... Mě šokují lidi, kteří něco odsuzují, aniž by si hledali další informace, aby si mohli udělat relevantní názor...

To je šílené.. díky za osvětu..

0 0
možnosti

Madam, DWN je Rudé právo eurofobů. Jelikož umíte německy doporučuji toto video.

https://www.youtube.com/watch?v=2J6qVDsv-kM

Dozvíte se tam, co jste evidentně sama nepochopila z obsahu DWN. :-)

0 0
možnosti

Pegida je propojena s neonacistickým hnutím. Jeví se to jako pouhá strategie extrémistů, jak získat širokou podporu.

1 7
možnosti

K54a38r23e18l 89J88a97n88í60k

12. 1. 2015 23:33

je logické, že náckové budou parazitovat na všem možném. Ale vy jste příklad toho, proč mohou: dokud se normální člověk nemůže vyslovit proti vybraným tématům, zůstanou jen jejich.

Pegida je demokratické hnutí a samozřejmě na jeho tématech se přiživí i náckové nebo lidé jako Okamura.

0 0
možnosti

Připadá mi, že o té Pegidě je zatím dost málo informací na to, abych se mohl rozhodnout, zda je pro mě důvěryhodná či nikoliv.

Jinak, myslím si, že si hlavně strašně moc problémů přiděláváme sami svou blbostí a různými ideologiemi. V tomto případě multikulturalismem. Každý -ismus je z principu v něčem extrémní.

Se vzájemným kontaktem a mísením kultur nemám nejmenší problém. Ale vždycky jsem zastával názor, že každý by měl mít právo usadit se kdekoliv, za předpokladu, že bude respektovat tamější zvyklosti. Pro názornost, když budu bydlet v arabské zemi, budu se muset sakra přizpůsobit a totéž by pochopitelně mělo platit v opačném případě.

10 1
možnosti

Docela mě zaskakuje ten socialistický přerozdělovací bod č. 4.

9 0
možnosti
Foto

S bodem č. 4 zásadně nesouhlasím. Rozhodnutí o počtu přijatých uprchlíků by mělo být výhradně na každém členském státu EU a Brusel by toho neměl co mluvit. Němci však EU zatím většinově podporují, tak možná kvůli tomu tam ten Brusel je. Ovšem úspěchy AfD a Pegidy ukazují, že se podpora EU začíná i v Německu drolit.

8 0
možnosti

Přečetl jste si někdy volební program komunistů z 1946? Tam nebylo nic o znárodnění do posledního ševce, násilné kolektivizaci, ani o uranových dolech. Ani Hitler nesliboval zplynování žídů a válku s každým v Evropě. A jak to dopadlo ve skutečnosti víme. A teď se zamyslete, jak to asi myslí pořadatelé, když se rekrutují z NPD, nebo rovnou z kriminálu? Vážně si myslíte, že lupič a drogový dealer nemyslí na nic jiného, než blaho Drážďan a obyvatel Saska, kde žije 0,01% muslimů? Ta hesla jsou jen hesla, jako komunisti neustále bojovali hesly za mír na celém světě, a my jsme ve skutečnosti trhaly plány na výrobu tankové ocele.

3 7
možnosti

K35a52r41e91l 92J94a71n15í53k

12. 1. 2015 23:36

ta hesla představují to, co velká část (nejen) Němců chce a co je politickou korektností odsouváno mimo veřejnou debatu. Kdyby fungovala demokracie, strany by taková témata přebíraly nebo byly nahrazeny jinými, nebylo by nutné žádné podobné občanské hnutí.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS