Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Díky za informace, pane Heincle. Škoda, že je to vše pro mě daleko, ráda bych se zúčastnila. Bydlím až u slovenské hranice. Tak jako mě mrzí manifestace 16.1. v Praze.. kdyby to nebylo v zimě... uff..

Ještě jeden článek na stejné téma jsem "potkala", od Lenky Procházkové. Byť tu paní znám osobně a moc ji nemusím, její článek o demonstraci - 

Lenka Procházková jela ještě před masakrem v Paříži na akci proti islamismu do Německa. Teď o tom bez cenzury napsala - http://jdem.cz/brfsy3

0 0
možnosti
Foto

Jste na fb paní Kanioková? Pokud byste mi chtěla napsat a najít moji e-mailovou adresu, tak stačí zadat do vyhledávače moje jméno a příjmení. Odkazů je tam na mě dost. Přečetl jsem si článek paní Procházkové o Pegidě. V podstatě je to totéž, co jsem tam zažil já. Akce Pegidy proběhla v naprosté slušnosti a klidu. K nejčastějším skandovaným heslům bych přidal Lügenpresse - prolhaný tisk. Je mi smutno z toho, kam zastupitelská demokracie klesla. A novináři, nejen čeští, ale v celé EU, jsou opravdu presstitutky.

1 0
možnosti

R^ dobre ze to nekdo okomentuje primo z mista. [>-]R^R^R^ ja si prolit mezinarodni tisk, anglicky, spanelsky, nemecky, a Pegida jsou podle nich nackove. Mrknul jsem se na kreslene vtipy o Pegide, zatim tady na webu ani jediny neni pro, jen je znazornuji jako nacky nebo blbce. Cim vice budou lidi nasirat tim horsi to bude.

8 0
možnosti
Foto

J60a93k47u33b 80R74o95t80h

6. 1. 2015 17:48

Vede-li Pegidu někdo, jako Udo Ulfkotte, zhrzený exnovinář, vyhozený z FAZ a několikrát usvědčený lhář a manipulátor, jakási německá obdoba A.B.Bartoše či T.Okamury, je mi smutno. Těžko rozumně a racionálně bojovat proti islámu, když pokaždé hlas faktů a relevantních argumentů překřičí nějaký podobný zmetek ve starém pršiplášti nacionalismu. A lidi mu to žerou. Absolutní diskreditace antiislamismu. Přestávám se divit, že jsem pro muslimy a sluníčkové pitomy fašistou.;-O;-€

4 4
možnosti
Foto

Pane Rothe, po dlouhé době s vámi nesouhlasím.  Pedigu podporuje Bavorská Křesťanskosociální unie (CSU), která je sesterskou stranou kancléřčiny CDU, minulý týden vyjádřila pochopení pro některé požadavky hnutí a vznesla požadavek na rychlejší odsun neúspěšných žadatelů o azyl. Dále ji podpořil Helmut Schmidt,

Gerhard Schröder. Pedigu nevede  novinář Udo Ulfkotte, ale Lutz Bachmann, který byl v minulosti potrestán za banální činy a také byl vyznamenán Drážďanskou radnicí za statečnost při povodních.

5 0
možnosti

I20n45k64a 88M13a49n62k72a

6. 1. 2015 17:44

Pro Zdeňka Bártu: je fajn, že čerpáte z historie. O tom, jak se v Německu k moci pomalu a jistě dostával národní socialismus, zkráceně nacismus. Jen to máte katastrofálně zmatené. Ten nacismus je totiž dnes islamismus. Nic jste z historie nepochopil.

9 1
možnosti

Jistě.Proč nepoužít demagogii.Proč vše nepřevrátit a vydávat to za pravdu.Kdo nechce na podobnou hru přistoupit, ten je hned nechápající...

0 4
možnosti

Kdyby přistěhovalci nechtěli německé zvyky, kulturu, pravidla, zákony měnit k obrazu svému, neměli by Němci zřejmě proti přistěhovalcům výhrady. Jenže oni se nejen nechtějí přizpůsobit, oni by nejraději všechno v zemi změnili. Jenže to už by pak nebylo Německo. Kdyby se jelo podle Muslimů, stal by se z Německa brzy stejně zaostalý, chudý a rozvrácený stát, jako jsou všechny muslimské země, které nedisponují ropou.

14 0
možnosti

Jak muslimové mohou měnit v Německu zákony?Nepište aspoň nesmyslnosti.I přes určité procento muslimů je německá ekonomika velmi silná,jak si to vysvětlujete?Nejlidnatější islámský stát- Indonesie je také rozvrácená?

0 6
možnosti

J27a31n 95S79e68m35i65k

6. 1. 2015 17:17

Udo Ulfkotte, to je ten co napred konvertoval od krestanstvi k islamu, a pak si to rozmyslel a stal se ateistou co proti islamu bojuje? ;-D

1 3
možnosti

Že by se potvrdilo to staré známé " Není nad osobní zkušenost? " Ale to asi sluníčkáři nepochopí

12 0
možnosti

Tak vida.Nakonec místo desetitisíců Němců sešlost celé Evropy a populismus.Nařečnil tam i Vyvadil,tam by vynikl.;-)Ten stěžující si německý důchodce, který "varoval" před eurem, to už je dost vtipné.Celkem chápu Němce ze starých spolkových zemí, že svým východním spoluobčanům nemohou přijít na jméno.Západ nalil do Východu Německa neuvěřitelné peníze a z Východu jsou slyšet jen stížnosti a lidé volí komunisty.Co my to jen připomíná?;-)

2 14
možnosti
Foto

Nechtěl byste raději argumentovat proti některému populistickému požadavku Pegidy, jako je např. požadavek dodržování platných zákonů. Pokud jste stanoviska Pegidy nečetl, tak si je můžete najít v němčině na pegida.de nebo v mém předchozím blogu, kde jsem je přeložil do češtiny.

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS