Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

K98a90r83e51l 98B27o84k

13. 8. 2014 21:22

Hitlerovská polika skutečně měla ve svém programu likvidaci židů, rómů i slovanů, ale srovnání s událostmi, které se odehrávají na východní Ukrajině je krajně nesmyslné a nevhodné člověka, který údajně se zajíma o historii. I Československo zasáhlo proti Němcům v sudetech, když sudečtí němci násilím počali vystěhovávat Československé občany a přepádávat je i střílet. Československá vojska se stáhla až po podepsání Mnichovské dohody. Situace na východní Ukrajině je podobná. Ukrajina hájí svoji územní celistvost a že se separatisti schovávají mezi normálním obyvatelstvem je zrůdnost. Je mně velice líto civilních obyvatel, kteří v důsledku bojů zahynuli. ale není vina na separistech podporovaných Putinovským Ruskem? Protože také se zajímám o historii tak Vím, že je bratrovražedný boj, který zaseje nenávist mezi těmito bratry na celá desetiletí.

10 4
možnosti
Foto

Pane Boku, naprosto souhlasím, ale je dost důkazů, kteří svědčí o tom, že ruské obyvatelstvo na východní Ukrajině se těch bojů zúčastnuje v minimálním množství. Jedna se o žodáky, kteří tam přicházejí z Ruska a také je dost důkazů, že je Rusko podporuje od zbraní až po oblečení.  Také je zde dost důkazů, že nejde o samostnost nějaké oblasti na východě Ukrajiny, ale o Ukrajinu celou.

6 6
možnosti

Je to jen další část lidské povahy, hold ve světě jsou lidé kteří mají rádi moc a a bohatství, a přesně takoví lidé neřeší lidské životy, neboť na válce která pravděpodobně v blízké budoucnosti nastane, vydělá neskutečně velké množství peněz.

6 1
možnosti
Foto

Nějak nerozumím větě " Stejně bezcenný národ jako Židé před 2. světovou válkou je nalezen a je nutné jej obětovat pro celosvětové dobro" Můžete ji blíže vysvětlit ?

3 1
možnosti
Foto

Mám na mysli ruskojazyčné obyvatele Donbasu.

3 2
možnosti
TH

Ukrajinci provádějí to co my,odsun.A zatím to vypadá,že přitom zabijou mnohem mín Rusů,než zemřelo sudetáků.Chtěli jste do Říše?.Chtěli.Nemůže-li hora k Mohamedovi musí Mohamed k hoře;-D.

2 5
možnosti
Foto

Co má váš příspěvek společného s humanitární pomocí pro bezbranné civilisty?

7 1
možnosti
PV

R^

Slušný člověk nemá slov a je téměř bezmocný, když vidí to zlo páchané za tiché podpory vrcholných evropských šašků a přitakávání místních chytrolínů, nyní ve službách  válečných štváčů.

11 7
možnosti
PP

Hezka retorika, idealni k diskuzi.

2 1
možnosti
MP

Také je mi záhadou, ke je nějaká humanitární pomoc z EU???

7 4
možnosti
Foto

Pane Petře vy jste asi dost..... Prosím zjistěte jak je mezinárodně stanoveno poskytování humanitární pomoci, než se zase budete vyjadřovat.  Zejména pro vás ještě jednou. Je mezinárodně dáno, že humanitární pomoc se organizuje pomocí Červeného kříže, na žádost země, kam má humanitární pomoc směřovat. Ta země si určí, jakou humanitární pomoc potřebuje  Děje se to tak na celém světě. I když Rusko má organizaci, která se zabývá humanitární pomocí, tak tato pomoc jde mimo ní a organizuje je armáda, která natřela vojenská vozidla na bílo a sundala poznávací značky. Za obrovské propagandy konvoj míří na Ukrajinu. Červený kříž si vymínil, že před hranicí Ukrajiny údajnou humanitární pomoc převezme a záleží na Ukrajině, zda ji tam pustí.( K tomu se vyjádřil jak mezinárodní Červený kříž a tak i náš Červený kříž. )

7 9
možnosti
BH

Když ono je to s tou pomocí asi jako , když někoho přepadnu a zmlátím , a pak mu nabídnu kapesník , aby se otřel.

7 5
možnosti
Foto

Kdo tedy vlastně ostřeluje z děl, tanků a raketometů východoukrajinská města? Že by ruská armáda?

8 2
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik