Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NM

...správně řečeno a doufám,že si to uvědomuje i náš slovutný Sobotka to ale dosti pochybuji při jeho proslovech které jsou jen na odpoutání pozornosti od hlavního problému...

0 0
možnosti
Foto

Pěkně napsáno a samozřejmě karma. Jenom dodám, že největší příznivci imigrantů jsou osoby, práce se štíticí. Sedí v (ne)ziskovkách, melou pantem a snaží se zachránit svůj výnosný a bezpracný etnobyznys.

0 0
možnosti
Foto

Není daleko doba, kdy ministerstvo životního prostředí ČR pod hlavičkou šetření přírody, (přesněji, aby nepobuřovalo a vyhovělo neustále rostoucí komunitě muslimů) - přijde se zákazem prodeje nejen rostlých vánočních stromků pro domácnosti a velkých stromů na náměstích, ale také se zákazem vánočních trhů...

0 0
možnosti
Foto

R^ Vynikající a správná úvaha.

1 0
možnosti
Foto

Dokud si společnost bude volit parazity a systém parazity podporující, dotud se nemůže divit, že se sem budou hrnout další paraziti.

9 0
možnosti
PS

Přesně řečeno. Nikdo nemá právo nám nutit život, který nechceme. A navíc politici nemají mandát k takovým rozhodnutím, mají mandát, aby nám v rámci EU zajistili ochranu a bezpečnost. Kašlu na to, ale do prdele, tak proč to politici nedělají!!!!!

6 0
možnosti
MT

Protože volíme stále ty stejné, kteří to podporují !

2 0
možnosti
Foto

Přiznejme si otevřeně, že je naprosto zbytečné abych psal bloky o zákonech v okamžiku,kdy se jedná o bobech.

0 0
možnosti
Foto

K20a68r74e25l 48M50á91d36l45e

26. 6. 2015 22:08

Samozřejmě karma, jen bych si dovolil doplnit aktuální módní nálepku "hejtr". Ta Vám taky padne jako ulitá (vedle těch různých -fobů a -istů).

9 0
možnosti
Foto

Díky. Hejtr je pro mě nový. Příště se jím nezapomenu onálepkovat.

1 0
možnosti
TZ

Paradoxem je, že pro přijetí uprchlíkům jsou vesměs lidé, kteří se nedokážou postarat ani sami o sebe. Druhou skupinou je většina politiků, pro které, jak to vypadá, je to pracovní povinnost. Nicméně v této otázce žádná strana od voličů nedostala mandát rozhodovat, tudíž vyhlášení referenda je nezbytné. V opačném případě se jedná o zradu, proto by bylo lépe z této situace uniknout složením funkce s přiznáním, že ani u nás to již není politik, kdo řídí stát, stejně jak je to již dlouhodobě směrem západním od nás.

19 0
možnosti
ZU

Dokud budeme v EU, tak nemáte právo na nic.Akorát můžete být hrdý Euroobčan.....

17 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik