Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Můj bývalý spolužák z ČVUT Omar (al něco) jsa movitý, nás bral na pivo. Vysvětlil nám, že Prorok zakázal destiláty a víno, ale o pivu ani slovo. A tak se mu pilně věnoval.

Nakonec, my jsme přeci zvyklí i na podobné věci, které se Vám na islámu nelíbí, jen mají trochu jinou formu: místo modlení poslech rozhlasu po drátě, místo poutě do Mekky prvomájové průvody, místo urážky Alláha urážka socialistického zřízení, místo imáma politruk, místo návštěvy mešity schůze (ROH, KSČ, SČSP etc.)

Nikoliv, našinec by se lehce přizpůsobil. R^

1 0
možnosti
MR

M16i50l89a58n 42R83a22d32e72k

16. 11. 2015 1:35

no, novoverci byvaji papezstejsi nez papez, a budou poturcenci horsi Turka. Tak ucte vase deti co budou muset a co zase nebudou smet

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli si rozumíme. Já jsem svým článkem chtěl vysvětlit, proč se muslimové v Evropě nemohou integrovat a že plány novodobých spasitelů obyvatel Evropy typu Dienstbiera, Halíka a Šabatové jsou nesmyslné.

4 0
možnosti
JK

On je nemusí přijmout, jen musí přijmout, že my máme jiné zvyky, do kterých mu nic není.

2 0
možnosti
Foto

V tom je právě ten problém. Muslimové jsou od mala učeni, že lidé nevyznávající islám jsou méněcenní a musí být podrobeni nebo zabíjeni. Správnému muslimovi jsou naše zvyky odporné a nemůže se s nimi smířit.

6 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Zkušený člověk, který ví, že život je kompromis. Ale všechno má své hranice. I ten kompromis.

Seznam rubrik